“Hlasovanie prebieha od 22. novembra do 3. decembra 2010, pričom jeden užívateľ môže pridať iba jeden hlas v danej kategórii” – malo byť pravidlo na vlastnú čestnosť.
Najskôr bolo hlasovanie nastavené tak, aby z jedného počítača sa dal poslať max. jeden hlas v 1 kategórii. Potom, po niekoľkých prosbách, sme systém zvoľnili, aby mohli zahlasovať aj takí, ktorí majú doma len jeden počítač, prípadne hlasujú cez počítač v škole. Tu už nebolo možnú zaistiť, aby jeden človek zahlasoval práve jedenkrát. Preto sme opäť obnovili systém, kedy z jedného počítača môže byť odoslaný max. jeden hlas.
Vzhľadom na šikovnosť a vynaliezavosť niektorých osôb, sme pristúpili aj ku analýze prijatých hlasov v každej kategórii a odstránili sme tie, ktoré boli duplicitné, čím sa v niektorých prípadoch zmenil stav počtu hlasov (niekedy aj o viac ako 200 hlasov).
Veríme, že chuť čestne zvíťaziť je v každom z nás.
Jaasne, v slepej uličke je najlepšie video tak preto asi “vyhralo”…
pozrite sa tak prečo sme potom ako škola vyhrali? podvádzať sa tu nedalo, a ke´d s tým máte problém mali ste hľadať fanúšikov a nie teraz tu plakať
súhlasím so “spravodlivosť” a “WUala”, pretože vyhrať by malo video – v slepej uličke, a nie prezentácia – akési dvere, šak to je súťaž videí a nie prezentácii
neviem pochopiť, ako môžu dať súťažiť kvalitne video ako je V slepej uličke s nejakou prezentáciou s dokreslenými dverami…to je prezentácia a žiadne video..tak kde sme?
najlepšie je aj tak v slepej uličke bezkonkurenčne…to sa neda ani s ostatnymi porovnávať
Pekne
http://zsr.rmzk.sk/videosutaz
pekné a výchovné príspevky
Musim napísať komentár,že su tu fakt dobre videa super spracovane aj moje sa tu nachádza ale dala som hlas inemu Dlho som sa nevedela rozhodnut ale nakoniec som predsa jedno vybrala dufam,že pomože